En och tjugo

30 december, 2013

Alltså, jag har inte riktigt kommit över det här att grannens seniorgympa har en station där man står i plankan i 2 minuter. Jag kämpar på för att nå 2 minuter, som kan tyckas som ingenting, men för mig går det trögt. Vetskapen om att grannen är minst, MINST 30 år äldre än mig gör det inte lättare. 1 och 20 och jag glider ut med ena armen. Ah, jag blir galen!!!! Plank j***l! Berättar historien för svägerskan och hon säger att hon hört att rekordet att stå i planka är en timma och tjugo minuter. Lite julvinsglad ler jag och säger att det är ju nästa samma som en och tjugo. 1 och 20!

v

1 kommentar

  1. Peter B

    Go girl go!

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer