En sällsynt god sak

Igår var jag på vuxenmöte på kompetenscentrumet Ågrenska. Där jobbar man, enkelt beskrivet med barn och ungdomar med ovanliga funktionsnedsättningar. Ett fantastiskt ställe med så mycket hjärta att jag nästan baxnade. I Europas första allergicertifierade restaurang fick jag, över en magisk bit torsk frågan om vi vill springa Göteborgsvarvet för Ågrenska. Sånt där tvekar man inte på. En ära! Så nästa år knatar vi Göteborgsvarvet för en sällsynt god sak. I bilen hem när jag uppfylld av nya insikter och tankar ler milt ut genom vindrutan kommer det till mig med full kraft….. 21 km på asfalt…. Men, men för Robert, Samuel och alla barn och personal där ute lovar jag att vi fanimäj ska pinna på vårt snabbaste!

2 Kommentarer

  1. mickech den 16 oktober, 2014 kl 00:05
  2. ciajson den 16 oktober, 2014 kl 12:36

    Heja, heja!!

Kommentera