En sällsynt god sak

15 oktober, 2014

Igår var jag på vuxenmöte på kompetenscentrumet Ågrenska. Där jobbar man, enkelt beskrivet med barn och ungdomar med ovanliga funktionsnedsättningar. Ett fantastiskt ställe med så mycket hjärta att jag nästan baxnade. I Europas första allergicertifierade restaurang fick jag, över en magisk bit torsk frågan om vi vill springa Göteborgsvarvet för Ågrenska. Sånt där tvekar man inte på. En ära! Så nästa år knatar vi Göteborgsvarvet för en sällsynt god sak. I bilen hem när jag uppfylld av nya insikter och tankar ler milt ut genom vindrutan kommer det till mig med full kraft….. 21 km på asfalt…. Men, men för Robert, Samuel och alla barn och personal där ute lovar jag att vi fanimäj ska pinna på vårt snabbaste!

v

2 Kommentarer

  1. mickech
  2. ciajson

    Heja, heja!!

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer