Ensam är tråkigt

31 januari, 2014

Egentligen skulle jag just nu smaka starkt på en glättig konferensanläggning i Stockholm. Men istället befinner jag mig ensam i Skatås skidspår. Jag betalar 60 kronor till pratsjuk eldsjäl i en stuga och ger mig iväg. Första rundan njuter jag av tystnaden, lugnet och hur bra jag kan fokusera när jag är ensam. Sedan blir jag omåkt av en lång man i illgul dräkt, en levande, lite omogen banan. Då slår den till med full kraft. Saknaden efter Sara och Karin, mitt superteam. Jag vill dela bananen med någon. När jag stannar och dricker vatten är det ingen som bjuder på choklad och flams. Det är så tyst i spåret.En tjej från Skåne kör på mig och vi skrattar till men det hjälper inte. Står ut i 8,5 km sedan får det vara nog. Vår lilla grupp är drivet och ensam är inte stark utan bara tråkigt.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer