Ensam i stan

10 februari, 2014

Lite tonårsrevoltaktigt drar jag denna helg på mig klack i stället för pjäxa. Kvar i stan övergiven och förskjuten, med nytt lip gloss går jag på lokal. Öl och drinkar i dödskalleglas. Inte en termos så långt ögat kan nå. Kan dom sitta där i sina fjällstugor och titta på OS och lotsas förstå poängräkning och annat. Tänker ändå lite avundsjukt på Anna och Karin som säkert sitter framför brasan och myser medan jag går hem i regn och snålblåst genom stan. Bra sås reder sig själv och jag ska nog klara mig utan dom ska ni se, en hel vecka. Men så i morse, när jag sitter på spinningcykeln i förrådet och tittar lite på mina skidor, som står lutade mot sittdynor och en färggrann badring, kommer oron. Hur ska det gå med deras valla? Jag har ju blå, röd och gul här hemma. Klossen som jag glömde i Karins bil gör ju ingen glad. Hu, det är som ensamt lip gloss utan leende läppar.

v

1 kommentar

  1. Em

    Vilken kväll!! Och tänk att min gamle crush John Bender dök upp på slutet… Skulle gett vad som helst för att få vara tjejen som gav honom mitt diamantörhänge <3 Kram Sällskapsdamen aka Grace Jones 😉

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer