Ess i rockärmen

Nu är det banne mej slut skojat och slut frågat. Med 43 dagar kvar till Tjejvasan finns det en gräns för dumheter och kommentarer. Om man måste veta så kommer vi att klara Tjejvasan galant utan minsta träning OM det skulle vara så. Att dra sig runt 3 mil med bara käken kan vara lite överilat men allt går säkert om man bara tror på det. Och vi tror och vet eftersom vi är tjejerna med ess i rockärmen. Nästa vecka ska jag, Karin och Anna ses på vårt stammisställe och dra upp en strategi för kommande veckor. Vill vi åka på snö innan Tjejvasan finns det snö lite över allt i världen och vi är tjejerna som reser lätt. Guldkort, Hårsnodd och kompressionskläder.
Men…
Vid oklarhet: Tjejklassikern är inte det vanliga grenarna: Diska, städa, tvätta och laga mat som min man arrogant brukar säg lite skojfriskt på fest. Rätt information finns att finna på denna eminenta blogg.
Och ja, jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag, i frustration över utebliven snö, argt snäste av min manliga kollega med kommentaren: Att åka skidor i Tunneln är som att åka i en röv. Det är trångt!
Förlåt mig! Jag ska nu börja umgås mer med kvinnor. Bröder, gifta män och manliga kolleger kan vara förödande för en liten Lady. OCH jag gillar Torsby det gör jag. Men mest av allt saknar jag Anna och Karin och snö…

Kommentera