Ess i rockärmen

9 januari, 2014

Nu är det banne mej slut skojat och slut frågat. Med 43 dagar kvar till Tjejvasan finns det en gräns för dumheter och kommentarer. Om man måste veta så kommer vi att klara Tjejvasan galant utan minsta träning OM det skulle vara så. Att dra sig runt 3 mil med bara käken kan vara lite överilat men allt går säkert om man bara tror på det. Och vi tror och vet eftersom vi är tjejerna med ess i rockärmen. Nästa vecka ska jag, Karin och Anna ses på vårt stammisställe och dra upp en strategi för kommande veckor. Vill vi åka på snö innan Tjejvasan finns det snö lite över allt i världen och vi är tjejerna som reser lätt. Guldkort, Hårsnodd och kompressionskläder.
Men…
Vid oklarhet: Tjejklassikern är inte det vanliga grenarna: Diska, städa, tvätta och laga mat som min man arrogant brukar säg lite skojfriskt på fest. Rätt information finns att finna på denna eminenta blogg.
Och ja, jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag, i frustration över utebliven snö, argt snäste av min manliga kollega med kommentaren: Att åka skidor i Tunneln är som att åka i en röv. Det är trångt!
Förlåt mig! Jag ska nu börja umgås mer med kvinnor. Bröder, gifta män och manliga kolleger kan vara förödande för en liten Lady. OCH jag gillar Torsby det gör jag. Men mest av allt saknar jag Anna och Karin och snö…

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer