Favorit i repris

19 mars, 2014

Strax efter bröllopsresan, för snart 9 år sedan, kom jag på min man i ett förtroligt samtal. Det känns som vi glidit ifrån varandra var orden jag hörde. Om ”kvinnan” han talade med inte varit vår kissekatt fröken Selma hade jag lätt tappat fattning. I stället är orden en rolig historia som vi skrattar gott åt. Idag förstod jag orden mer än vanligt när jag såg skidorna stå i hörnet i förrådet. Kanske var det därför som jag utan att tänka eller känna, tog Karins inrådan och bokade Tjejvasan 2015!!! Jag är nämligen skidåkare nu. Och om jag och mina skidor glider isär så är det för att jag hatar backar. F*n i röva Blennermark och Spolander vi gör det IGEN!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer