Fest och bakispest

24 augusti, 2014

Jag dricker sällan alkohol. Inte för att jag vill vara fin och helig utan för att jag inte tycker det är så gott. Istället drar jag gärna en Cola light på helgen. Men när det är fest får colan stå kvar i kylskåpet. I fredags var det kick-off och fullt ös i baren. Jag drack vitt vin, en drink, rött vin och öl. Kom i säng 3. Gårdagen var med andra ord en lite tyngre dag. Min kropp kändes helt förgiftad och jag åt allt som kom i min väg. Vaknade med halsbränna imorse och på tunga ben rullade in på träningspasset. Helgen taburas gjorde sig påmind vid varje burpee och vid ett tillfälle såg jag eventuellt ljuset. Ett rätt högt pris för en festkväll kan tyckas. Men det var värt det. Man måste få förlora sig i sus och dus ibland. Tror det var nyttigt att släppa lidingöångesten för en kväll. Sedan rörde jag faktiskt på mig på kvällen… Jag deltog i kongaståg, hoppade till Drängarna(ja dom uppträdde) och gjorde djupa knäböj på dansgolvet. Nej jag vill inte se dom tanthukningarna på film. Men nu jädrar blir det rent leverne fram till Lidingöloppet… Rent och nyttigt. Fast händer något oförutsett kan det hända att jag tummar något på reglerna. För man får köra i diket… Bara man inte stannar där.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer