Fest och bakispest

Jag dricker sällan alkohol. Inte för att jag vill vara fin och helig utan för att jag inte tycker det är så gott. Istället drar jag gärna en Cola light på helgen. Men när det är fest får colan stå kvar i kylskåpet. I fredags var det kick-off och fullt ös i baren. Jag drack vitt vin, en drink, rött vin och öl. Kom i säng 3. Gårdagen var med andra ord en lite tyngre dag. Min kropp kändes helt förgiftad och jag åt allt som kom i min väg. Vaknade med halsbränna imorse och på tunga ben rullade in på träningspasset. Helgen taburas gjorde sig påmind vid varje burpee och vid ett tillfälle såg jag eventuellt ljuset. Ett rätt högt pris för en festkväll kan tyckas. Men det var värt det. Man måste få förlora sig i sus och dus ibland. Tror det var nyttigt att släppa lidingöångesten för en kväll. Sedan rörde jag faktiskt på mig på kvällen… Jag deltog i kongaståg, hoppade till Drängarna(ja dom uppträdde) och gjorde djupa knäböj på dansgolvet. Nej jag vill inte se dom tanthukningarna på film. Men nu jädrar blir det rent leverne fram till Lidingöloppet… Rent och nyttigt. Fast händer något oförutsett kan det hända att jag tummar något på reglerna. För man får köra i diket… Bara man inte stannar där.

Kommentera