Förkyld?? Skulle inte tro det!

2 november, 2013

Det verkar som en förkylning flyttat in och tänkt gottat till sig i min kropp. Men det blir inget med det!! Här är det fullt upp i veckan. Så jag dukar upp mitt kitt och välkomnar min nya vän Lipton Blueberry muffin. Bättre än så blir det inte för Tea älskare. Tea och kaka i ett. Sedan har jag självklart en 200g Marabou Schweizernöt på kylning så kanske att jag gör som Karin föreslog. Bäddar ner mig i sängen, äter godis och ser på film. Ska bara först…

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer