Förr hade de aldrig hört talas om triathlon

29 juli, 2015

Varje år vid den här tiden när semestern går mot sitt slut börjar jag fundera på hur det skulle vara att leva Ursprungligt och Av Naturen. Härligt skulle det vara, tänker jag när jag och dottern letar svamp i skogen. Just då vet jag att vi kommer komma hem med ett överflöd av svamp, kanske fiskar jag makrill till middag och hinner jag tar jag en sväng bland blåbärsriset för att göra en komplett trerätters. Om man levde ursprungligt skulle man inte behöva träna heller, tänker jag när jag flåsar genom ljungen. Förr tränade de inte, de fick starka kroppar ändå och triathlon hade de aldrig hört talas om och Gud vad de måste varit glada för det.
Det var härliga, nästan rusiga tankar som flög genom huvudet. Sen hittade vi en hallonbuske istället för svamp och åt från den. Sen ramlade jag i leran. Sen gick vi hem och kollade på House of Cards på Netflix. Man ska inte överdriva det här med ursprunglighet och någon måste ju göra triathlon också.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer