Förr hade de aldrig hört talas om triathlon

Varje år vid den här tiden när semestern går mot sitt slut börjar jag fundera på hur det skulle vara att leva Ursprungligt och Av Naturen. Härligt skulle det vara, tänker jag när jag och dottern letar svamp i skogen. Just då vet jag att vi kommer komma hem med ett överflöd av svamp, kanske fiskar jag makrill till middag och hinner jag tar jag en sväng bland blåbärsriset för att göra en komplett trerätters. Om man levde ursprungligt skulle man inte behöva träna heller, tänker jag när jag flåsar genom ljungen. Förr tränade de inte, de fick starka kroppar ändå och triathlon hade de aldrig hört talas om och Gud vad de måste varit glada för det.

Det var härliga, nästan rusiga tankar som flög genom huvudet. Sen hittade vi en hallonbuske istället för svamp och åt från den. Sen ramlade jag i leran. Sen gick vi hem och kollade på House of Cards på Netflix. Man ska inte överdriva det här med ursprunglighet och någon måste ju göra triathlon också.

Kommentera