Frågor i gryning

Idag smäller det! Jag ligger vaken och känner efter. Vickar på tårna, stretchar vaderna, klatschar till mig själv på låren och tar djupa andetag. Allt verkar sitta där det ska. Nu är det bara nervositeten kvar. Den går det liksom inte att kontrollera. Nervis lever sitt eget skakiga liv i magen, benen och i mina småsvettiga handflator. I hela lägenheten där vi bor nu vandrar hen runt och sätter griller i våra sinnen. Var går starten, vad ska vi ha på oss, ska det bli regn,hur brant är Aborrbacken, vad ska vi äta till lunch före, ska jag ha med mig astmasprayen i handen,kommer min mage balla ur som vanligt,ska jag tvätta håret, …,,SKA JAG TVÄTTA HÅRET? Äntligen något konkret! Ja du nervositeten, jag ska tvätta håret. Den här gruppen ställer sig nämligen aldrig i en startfålla med fett hår. Så! Nu känns det bättre! Här ser ni en med kontroll på känslolivet!

Kommentera