Från tut till avgrund

18 juni, 2014

Efter gårdagens totala genomklappning på hotellets buffé där jag gjorde slut på all ost som någonsin tillverkats ställde jag klockan lite tidigt för att jogga genom den grekiska morgonen. Har knappt hunnit ut från hotellet innan det första tutet kommer. Jag vänder mig vettskrämt om i tron om att jag sprungit på förbjudet område men möts av tummen upp från en bil innehållande kostymman. Stärkt av uppmärksamheten ökar jag och möts av fler tut. Gubbe med gasoltuber på flaket dubbeltutar, kille (tror jag) på mc, en taxibil och några blandade små bilar ger signal. Kanske pga av att sportbhn är något slapp, att jag är klädd helt i rosa och att det eventuellt inte vansinnesrusar tjejer till morgonkaffet här särskilt ofta. Men jag känner mig ändå rusigt glad! Studsar fram och svänger snyggt med hästsvansen. Solen skiner och havet skiftar i turkost. Jag är fångad i stunden, härlig och fri. Hinner tänka att det är så här livet ska kännas. Baaam! Osten vill inte längre stanna i min kropp. Den vill ut nu, inte senare. Övergången från otvungen löpning till paniskt skenande med toalettjakt i blick är aldrig vacker. Sittandes på wc-inrättning med havet fridfullt rullande utanför och kallsvetten forsande vet jag helt säkert att livet alltid att jämnar ut sig.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer