Fredag i discomörker 2.0

7 mars, 2014

Vilket underbart sätt avsluta arbetsveckan, med disco. Den rosa pälsväskan stod rätt ut. Popcorn, godis och dricka skulle inhandlas i väldig hast. Det dansjagades på dansgolvet och jag satt i discomörkret och skvallrade med de andra föräldrarna. Men någon riktig discodans blev det inte. Limbo är tråkigt och jag hatar dansstopp för jag förlorar bara, svarar vår stora flicka sin pappa när han frågar om discodansen. Han ler igenkännande. De är så lika. Han hatar också att förlora. Annat var det med lilla tjejen som dansande nonstop. Vid något tillfälle hade min man fått skämmas inför de andra föräldrarna då vår dotter stod och dansade på bordet. Jag ler. Vi är så lika. Klart man ska dansa på disco. När lampan är släckt och jag ligger bredvid min fina sjuåring undrar jag vad som var bästa med kvällen, för hon dansade inget.
– Det var att gå ut i regnet och hämta luft.
-VA! Var du ute??!!
– Ja, för XX, (hennes stora kärlek), blev så varm på dansgolvet att jag fick följa med honom ut och ta luft. Bara vi två. Han har så fina lockar, säger hon tyst innan hon somnar.

v

1 kommentar

  1. Em

    Vilket perfekt disco!! Dans på bordet för den som vill det och fina lockar att titta på för den som vill det! Fint <3

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer