Fredag i discomörker

7 mars, 2014

I mitt hem är det just nu så mycket känslor i omlopp att dom är lite all over the place.
I kväll är det nämligen disco och båda mina prinsessor ska givetvis gå. Hela veckan har det varit svårt och sova. Och varje gång som den oförstående pappa ropat: Nu får det bannemej vara tyst här annars blir det inget disco!!! har tårarna sprutade likt Lille Skutt på 4 åringen.
Som van coach och elitsatsare har jag försökt coacha mina flickor till att förbereda sig både mental och rent funktionsmässigt, läs klädval, skor och frisyr. Men de verkar inte ta det hela seriöst! Själv går jag nu en urtrist fredag till mötes. Undertiden som vänner skickar vinglada fredags sms, Instagramar mat och gör AW incheckningar på Facebook får jag sitta i discomörkret med en rosa pälsväska. Jag drog nämligen nitlotten i morse när flickorna fick lotta vem som skulle följa med vem på discot. Jag fick sena passet 19:00-21:00. Sedan fick även mamman dra en egen lott medan pappan gnuggade händerna och drog på stora vargflinet. Självklart fnös jag kyskt åt det oanständiga förslaget som stod på lappen.
– Du hade tur jag kunde ha skrivit samma på alla lapparna, sa han med en blink.
Jag fnös givetvis igen. Ja, ja…man ska aldrig säga nej. Det blir kul sedan, som vi brukar säga när det krävs en liten knuff utför isiga nedförsbackar i Tjejvasan till exempel. Nä, men strax dags för Disco. Ska bara åka över med några fåtöljer till min 75 åriga mamma. Hon har vinprovning hemma i kväll.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer