Gäddskräck och Donkeys triathlon

25 juni, 2014

Ikväll var det så dags att möta våra fobier för aggressiva gäddor och brunt vatten i Delsjön. Vi hade stämt träff med Donkeys triathlon, ett underbart knippe människor med snabba dräkter och tuffa klockor. Tillsammans med dessa atleter blev vi av med alla våra nojjor. Jag fantiserade om att vattnet var coca cola och tittade knappt åt fiskarkillarna i land som slängde i jättestora drag precis där vi simmade. Det var kort sagt en fin kväll med nya vänner och nya badmössor som vi fick av killarna!!! Jag såg tyvärr ut som Ronny Jönsson i min men det får man bara ta.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer