Genrep i färg

17 augusti, 2014

Redan på spårvagnen på väg ut till Frihamnen inser jag att vi kommer tillhöra de lite äldre löparna i jippoloppet Color me rad. Ballerinakjolar,Converse och mangaögon dominerade om man säger så. Kände mig som att komma felklädd på fest i mina korrekta kompressionskläder och nya långa löparskor. I
Starten på loppet fick vi vänta 30 minuter. Eventuellt missade vi vår start pga av våra traditionsenliga toalettbesök men i startfållan snackades det om att man hoppade över en grupp. Vi konstaterade även att det är helt andra dansmoves som gäller 2014. Kålmasken verkar ha lämnat dansgolvet för gott. Våra barn kastade färg på sina mödrar och sedan sprang vi iväg till pumpande musik. Före start kom vi överens om att bara jogga igenom men som vanligt kan vi inte släppa förbi vem som helst. Redan på första färgstationen svalde jag minst en hel palett och fick kedjerökarröst. Måste lära mig att stänga brödluckan. Vid målgång konstaterade vi att det är färdigskojat nu. Dags att tänka på kost och intervallträning. Sedan åkte vi till Mc Donalds. Man kan ju liksom inte börja på en söndag.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer