Genrep med dreamteamet

31 maj, 2014

Vi har genrepat för Tjejvättern om en vecka. Jag bar värmebälte för ryggen som vanligtvis används av äldre människor men annars var allt som vanligt. Vi är ett bra team. Sara har alltid en spännande story om alla ställen vi passerar, Karin är lugn och trygg med saft i cykelkorgen och jag fladdrig på nylånad cykel. Jag som aldrig gillat att vara i lag klarar mig inte utan Karin och Sara. Att trampa åtta mil utan dom där två harvandes framför måste vara öken. Vi leker tre och det är liksom inget snack. Vi beställer likadana pizzor, känner oss gamla när servitrisen på restaurangen kunde varit vår dotter och deosprayar oss på offentlig toalett. Man vill ju inte lukta svett och stjäla showen från Sillens dag på Marstrand.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer