Glad att det är över

2 november, 2014

Baaam! I dag var den sockerfria oktober äntligen över och förbi. Det har varit en flärdfri och lite grå månad för den här godisråttan. När familjen ätit lördagsgott har jag knarkat deras utandningsluft. Ja har i svaga stunder rankat karameller: 1.hallonmumrik 2.päronmumrik 3.blåbärsbumling osv. Du hör ju. En spillra av en I-landsmänniska har jag varit utan socker. Tragiskt. Innan träningen i morse slängde jag i mig en hand klibbiga hallonbåtar ur sonens bus-eller-godishink. De där båtarna åkte sedan upp och ner i strupen under passet. Sedan har dagen ägnats mycket åt att inse att godiset inte alls är så gott som jag trodde. Jag har mått illa, haft huvudvärk och fått lägga mig en stund med magont. Precis som med träning ger övning färdighet så om några lördagar, lagom till vår bilresa till Långberget kommer nog de salta björnbären smaka gott igen. Tur att vi elitsatsat så länge nu att vi aldrig viker ner oss för någon motgång varken i spåret eller i prasslande påsen.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer