Glad att det är över

Baaam! I dag var den sockerfria oktober äntligen över och förbi. Det har varit en flärdfri och lite grå månad för den här godisråttan. När familjen ätit lördagsgott har jag knarkat deras utandningsluft. Ja har i svaga stunder rankat karameller: 1.hallonmumrik 2.päronmumrik 3.blåbärsbumling osv. Du hör ju. En spillra av en I-landsmänniska har jag varit utan socker. Tragiskt. Innan träningen i morse slängde jag i mig en hand klibbiga hallonbåtar ur sonens bus-eller-godishink. De där båtarna åkte sedan upp och ner i strupen under passet. Sedan har dagen ägnats mycket åt att inse att godiset inte alls är så gott som jag trodde. Jag har mått illa, haft huvudvärk och fått lägga mig en stund med magont. Precis som med träning ger övning färdighet så om några lördagar, lagom till vår bilresa till Långberget kommer nog de salta björnbären smaka gott igen. Tur att vi elitsatsat så länge nu att vi aldrig viker ner oss för någon motgång varken i spåret eller i prasslande påsen.

Kommentera