Glad Påsk Sara!

Den som gräver en grop ramlar själv där i. Jag stannar upp i mitt grävande och ser på min man som flinar tillbaka. Ah, kanske att jag får tåla lite efter att ha gett honom en bitsk kommentar om att han aldrig vet vad han lagt saker, som att slarva bort min spade, och att jag måste varit bortom kontroll när vi träffades! (Det var jag. Sommar, Marstrand och barhäng). Då plötsligt i mitt grävande, för att flytta pionbusken, ropar min stora flicka att påskharen varit här. Att det ligger presenter på sängarna. Jag känner igen märket på min presentbox och ler triumferande. Blått och i spets! Nä, Sara det här är sorgligt, säger min man när han ser min uppspelta min. Jag har köpt present till mig själv, till honom och alla andra i familjen. Många suktar efter Mr Gray, ändå tror jag inte hans lekrum är lika hett som Anas garderob. Ett rum med kläder i överflöd, som bara passar, och så alla presenter. Men den blå med spetts får min man och le. Ett leende bara för mig. Och det räcker gott, denna gången. För han har ställt iordning långborden till påskfesten med våra vänner. Solen står högt och jag ska unna mig en springtur med riktigt bra spellista. Glad Påsk Sara! Tack! Glad Påsk alla!!

Kommentera