Glad Påsk Sara!

19 april, 2014

Den som gräver en grop ramlar själv där i. Jag stannar upp i mitt grävande och ser på min man som flinar tillbaka. Ah, kanske att jag får tåla lite efter att ha gett honom en bitsk kommentar om att han aldrig vet vad han lagt saker, som att slarva bort min spade, och att jag måste varit bortom kontroll när vi träffades! (Det var jag. Sommar, Marstrand och barhäng). Då plötsligt i mitt grävande, för att flytta pionbusken, ropar min stora flicka att påskharen varit här. Att det ligger presenter på sängarna. Jag känner igen märket på min presentbox och ler triumferande. Blått och i spets! Nä, Sara det här är sorgligt, säger min man när han ser min uppspelta min. Jag har köpt present till mig själv, till honom och alla andra i familjen. Många suktar efter Mr Gray, ändå tror jag inte hans lekrum är lika hett som Anas garderob. Ett rum med kläder i överflöd, som bara passar, och så alla presenter. Men den blå med spetts får min man och le. Ett leende bara för mig. Och det räcker gott, denna gången. För han har ställt iordning långborden till påskfesten med våra vänner. Solen står högt och jag ska unna mig en springtur med riktigt bra spellista. Glad Påsk Sara! Tack! Glad Påsk alla!!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer