Gul spricka i kristallen

11 december, 2013

Sara har fotat mig på Långberget. Jag ser 100% piggare ut på bilden än vad jag kände mig. Nöjt lägger jag upp frisksportarbilden på facebook och hybrisräknar tummar och glada tillrop. Känner att på bilden ser man minsann en fräsch salladsmänniska som åker 82 mil på 2 dagar enkom för att träna. Jag tittar på kortet i förstoring på jobbet, känner mig nästan perfekt och i precis det ögonblicket upptäcker jag något gult i mungipan. Fasaden är rasad. Det gula är rester av ett gäng ytterst osportiga ostbågar som jag pressade i mig efter skidlektionen i en igenimmad värmestuga. Detta är jag i ett nötskal. Alltid lite osund och med ena foten i syltburken. Älskar att leva livet så.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer