Hallå! Yrsäkta något är fel

3 augusti, 2015

Något som är vuxet är att lyssna när något är fel. Att vakna yr och famla sig fram i mörkret till sin dotter som blir mer skrämd av dig än den mardröm hon just haft – är fel. Därför ringde jag vuxet 1177, tog mig till vårdcentralen som skickade mig vidare till akuten. Nu har jag snart varit yr en hel dag här i väntan på att få en diagnos. 
Att vänta på akuten är som ett lopp med uppvärmning, genomförande och målgång. Förhoppningsvis med stor seger. 
Vad äter man då inför ett sådant lopp? Enkelt. Man håller sig till vänner. Man ska inte vara själv på akuten. Så jag hänger med Chocolate och Candy. 
Utrustningen är också viktig. Ha alltid med din mobilladdare. Annars kan du inte ha vänner som Anna och Karin med på länk eller hålla din chaufför för kvällen underrättad när du ska bli hämtad. Uteblir förberedelserna kan man alltid få nya vänner med mobil laddare. Men det är dock inte säkert att den äldre herren ropandes Hallå! verkligen vill ha kontakt. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer