Händelser vid vatten

30 juni, 2014

Ikväll smäller det! Vi ska äntligen få prova ut och simma i våra våtdräkter. Många förfasar sig över att detta sker med en sådan kort tid kvar till Vansbrosimmet. Vi gruvar oss för andra saker. Jag är rädd att jag inte ska kunna andas i dräkten och att jag sedan måste klippas ut. Karin fruktar att frysa ihjäl och stackars Sara Stars snoriga näsa tillåter inget bad alls. Men med lite lipgloss, vattenfast mascara och ett djupt andetag så ska vi väl klara detta också. Fast hör ni ett knallskott i närheten av en sjö ikväll så är det jag som sprängt dräkten. Inte mer med det.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer