Hett och svett

23 september, 2015

Blir ni yra får ni gå ut säger instruktören med yogakropp längst fram. Jag utbyter skräckslagen blick med syrran till vänster om mig. Eller så lägger ni er och andas lugnt närmast golvet. Det är lite svalare där.  
Jag har bokat upp mig på Satsklassen Heat. Träning i 40 gradig värme och hög luftfuktighet. Redan på de första burpeesarna dryper samtliga i klassen och efter skidåkarhopp och armhävningar har jag slutat torka svetten. Det forsar. Tänk om jag börjar brinna! väser jag till syrran. 
Höga knälyft, båten, hopp och plankan. Salen är igenimmad och den här lilla gruppen känns till slut som en kropp. Så är det över. Vi rinner ur salen och möts av förvånade blickar från normaltempererade i gymmet utanför. Kroppen är tömd på kraft och vätska men hjärnan känns helt renad. Tänker att jag nu kan ta viktiga beslut. Viktigt första beslut: Köpa ny sport-BH för den jag såg i spegeln idag lämnade övrigt att önska.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer