Hetta i minusgrader

21 november, 2013

Om några veckor hettar det till! Långberget bjuder just nu på snö och minusgrader. Snökanonen har fått jobba. Nya skidlektioner väntar och team Lip Gloss och voltaren förbereder sig. Anna funderar över sin skidutrustning. Karin har lovat ta med Glögg i termos och jag undrar vad vi ska äta på kvällen. Går vi ut i Långeberget (?) eller lagar vi något i Morbror Bosses stuga? Längtar!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer