Hipp hipp hurra!

26 januari, 2014

Tänk i morse fick jag ställa klocka fast det är min födelsedag. Men det gör man med lycka bubblandes i kroppen när man vet att det är skiddag med Karin och Anna. Jädrar vad jag trilla och jädrar vad ont det gjorde när jag fastnade med skidan och dunka ner på vänster axel. Likt Gustaf Vasa hade jag bara kraft till att åka med en stav och jag stönade (in a non sexy way), när vi tog oss upp för det branta backarna. Aldrig har jag längtat såå efter fika. OCH vilken fika! Födelsedagsfika!! Karin och Anna hade bakat tårta och jag fick blåsa ljus. I prasslig påse låg ett underbart armband och väntade. Lyckliga jag som har så underbara vänner. Och GV åkte ju nio mil med en stav så jag klarar nog tre. För nu måste jag ju kunna ha armbandet på mig också.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer