Hundben och kalla supar

21 januari, 2015

Vi började på crawlskola igår. I omklädningsrummet skrattades det nervöst åt min lite för tighta baddräkt och Karins vintagekreation. Sara låg i plurret och väntade på oss. Vår crawlmagister heter Niklas och han är helt säkert en av världens snällaste människor. Tålamod har han också, modell oändligt.

När mina ben draggade i botten och jag svalde halva Åby simhall sa han med mild blick att jag höll armen bra. Crawl är svårt. Då vi kom ihåg att andas, glömde vi sparka med benen och när vi hetskickade med benen slog jag av mig mina ärtgröna glasögon. Niklas visade och visade och vi sjönk och sjönk. Karin jobbade med hög andning, jag andades under vattnet(typiskt dåligt) och Sara kunde bara simma åt ena hållet. Men helt plötsligt klarade vi några vev med andning, ben och arm. Nu kan vi det tänkte jag och rammade i samma stund en liten moped av frigolit…..Ja vi var i barnpoolen och simmade med en simdyna som heter hundben. Inte mer med det.

Vi fick simläxa och nästa vecka ska Niklas fortsätta utbilda oss till crawlproffs. Om Niklas är utsläppt från psyket tills dess förstås. Hörde att han la in sig direkt efter vår lektion.

v

1 kommentar

  1. Jenny

    Duktigt! Och vad kul!

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer