Hur går det, Lillben?

18 januari, 2014

Nu har Anna och Sara redan beskrivit hur det var i Trollhättan idag, t ex att jag i övermod över att ha släkt i Trollhättan körde bäng-fel så fort tillfälle gavs. Vill bara tillägga att vi har utvecklats något våldsamt sen TT (Torsby-tunneln). Idag handlade det som sagt mycket om nedförsbackar. Saras och Annas dödsförakt och beslutsamhet på backkrönen var inget annat imponerande.
De där två på bilden är för övrigt världens bästa på att se till så att jag håller jämn energinivå. Sällan har jag upplevt en så jämn och aldrig sinande ström av Snickers, Kexchoklad, muffins och varm dricka från dessa mammors ryggsäckar, följt av ett snällt ”hur går det, Lillben?”

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer