Hur kallt känns 12,9 grader?

2 juli, 2014

Dom har kortat Vansbro! fräser min simsalige sambo som tränat flitigt under året för sina 3 km på lördag. Han är såååå besviken över att inte få köra hela. Det är bara 12 grader i vattnet där vi ska simma och det är därför banan är kortad. Jag undrar tyst hur det kommer kännas när vattnet rinner innanför halslinningen och nedåt? Kommer det göra ont på händer och fötter? Får man ner andningen eller blir det hyperventilering hela vägen? Alltså hur kallt känns 12,9 grader? Det finns bara ett sätt att få reda på det och på söndag vet vi. Ber att få återkomma.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer