Hur slugt är det här?

Kära Frasse Kanin!

Det har funnits tillfällen – ganska många – då jag tyckt att du inte är så slug. T ex när du bet av ditt eget koppel men ändå satt kvar under trädgårdsstolen som du var fastbunden vid, och således missade din väg till frihet. Eller den gången du gjorde en storartad rymning från din utebur, men blev så chockad av riktigt regn så du lade dig platt på marken två meter från buren och väntade på döden. Då kändes du inte så smart. Men nu när du tittar på mig med dina snälla kaninögon undrar jag hur slug jag är. Åka bil 47 mil för att åka skidor 3 mil för att sedan åka 47 mil hem igen. Hur smart är det? Ja, ibland undrar man, men jag tror det. Det känns så. På lördag kväll vet jag. Oiiiiiiiii!!!!!!

1 Kommentar

  1. Anna Hiller den 21 februari, 2014 kl 17:58

    Betydligt smartare än att göra tvärtom tänker jag…, alltså 47 mil skidor, 3 mil bil osv…

Kommentera