Hur slugt är det här?

19 februari, 2014

Kära Frasse Kanin!
Det har funnits tillfällen – ganska många – då jag tyckt att du inte är så slug. T ex när du bet av ditt eget koppel men ändå satt kvar under trädgårdsstolen som du var fastbunden vid, och således missade din väg till frihet. Eller den gången du gjorde en storartad rymning från din utebur, men blev så chockad av riktigt regn så du lade dig platt på marken två meter från buren och väntade på döden. Då kändes du inte så smart. Men nu när du tittar på mig med dina snälla kaninögon undrar jag hur slug jag är. Åka bil 47 mil för att åka skidor 3 mil för att sedan åka 47 mil hem igen. Hur smart är det? Ja, ibland undrar man, men jag tror det. Det känns så. På lördag kväll vet jag. Oiiiiiiiii!!!!!!

v

1 kommentar

  1. Anna Hiller

    Betydligt smartare än att göra tvärtom tänker jag…, alltså 47 mil skidor, 3 mil bil osv…

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer