I mål

31 oktober, 2015

När man under en mil ser en vildmarksman, en orm och en dam som ramlar i lera vet man att man sprungit sitt första riktiga terränglopp. Det gjorde vi idag. Cami och Sara dundrade i mål på med våra mått mätt,TYP elittid. Jag for i in i fållan 5 minuter efter. Men så var jag också i grupp K40 och inte K35 som mina unga blixtsnabba kompisar. Så idag var gammal inte bara äldst utan också tröttast. Väl i mål kisade Sara mot horisonten och konstaterade med en knyck att nästa lopp minsann får bli utomlands och när Sara Star säger något så blir det så. Underbart för oss lite äldre att få komma ut lite. Hurra!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer