Ibland måste man välja

12 april, 2014

Det fanns en tid, en slot som man säger, vikt för löpning i eftermiddag. Men en intensiv sms-konversation med Anna och Sara kom fram till att kvällens outfit krävde svarta pumps, vilket i sin tur innebar en omedelbar shoppingtur. Ibland måste man välja, helt enkelt. Löparskorna står just nu kvar i hallen och blänger avundsjukt på de nyinköpta svarta högklackade som är på väg till galej. Men var inte oroliga, mina fotriktiga vänner. Imorgon är det er tur.

20140412-153210.jpg

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer