IFK vs Reino

5 april, 2016

Då är den igång – Allsvenskan! Familjen Vahlberg lever och andas ett liv i blåvitt.
Allt spelar roll inget får lämnas åt slumpen. Det är viktiga frågor vi bollar med.

  • Vad åt vi, i familjen Vahlberg, senast när IFK plockade hem 3 poäng?
  • Vilken maträtt plockar vi in när pasta bolognese får rött kort?
  • Den blåvita tröjan, ska den tvättas eller har den spår av vinnarsvett som kan leda till ännu en seger?
  • Vilka kalsonger av alla det blåvita är just vinnarparet?

Redan förra veckan skrev jag in alla matcher i kalendern. Mest för att se hur mycket det påverkar mitt liv för fri lek. Snabbt konstaterade jag att vi kommer behöva barnvakt några kvällar framöver, då IFK:s matcher krockar med vår träning med PT Reino. Snyggt lade jag fram detta för min man. Vilket han alls inte förstod.
– Vad menar du? Tror du att IFK Göteborg kommer att byta sina matchdagar för att du och Anna ska träna med Reino? Tror du att Reino är så stor att han kan rucka på det allsvenska matcherna?!
Ja, tänk en då om Reino var så stor! Då skulle jag, Anna och Karin ligga och lurpassa vid Kamratgården. Och så när Blåvitt hade träning skulle vi skicka in Reino på plan. Han skulle vara som David och Goliat på en och samma gång. Han skulle vara vår Akilles, fast utan Akilleshäl.
Han skulle tvinga IFK spelarna att springa igång skogen så som vi får kämpa att springa igång löpbandet. Det skulle bli ett intervallpass från helvetet. Om Blåvitt sedan inte levererade ordentligt vid näst match, med 3 poäng i bagaget och en sjuhelvetes massa mål, ja då skulle dom snällt få byta sina matchdagar. Till andra valfria dagar som passar mitt, Annas, Karins och Reinos schema lite bättre.
 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer