Ingela Agardhs röst

7 augusti, 2014

Jag är besatt av röster. När jag var liten lyssnade jag alltid på kvällspromenerande grannar som passerade. När dom kom inom höravstånd gissade jag vem det var och sedan plirade jag under rullgardinen för att kolla facit. Svårast var Pyramiden, snäll man med sluttande axlar som pratade på pricken likt vår sjömansgranne Gunnar. Min favoritröst var väldigt länge Ingela Agardh. Hes, trygg, bestämd och härlig. Varm och len som potatismos fyllde hennes stämma vårt vardagsrum. Om det någon gång skulle bli krig ville jag få reda på det av Ingela. När hon tystnade försvann den ultimata rösten. Lika mycket som jag älskar Agardhs röst lika mycket ogillar jag Runkeepertjejen. Hon låter inte snäll och stöttande utan nästan spydig. Jag känner att om hon funnits och jag hade träffat henne skulle vi inte alls skratta åt samma saker. Jag älskar Runkeeper men vill inte ha henne, måste byta och det finns 3 kandidater: Russel Crowe, Sigge Eklund eller Lasse Berghagen. Det skulle vara jättefint om det lät sig göras. Tänk när man flämtande hänger över staketet efter avslutad runda och så säger Lasse(i min runkeeperversion är rösten helt personlig):”Vad snabbt du sprang Anna! Måste vara nytt rekord!”Sedan kommer Russel in och väser:”Well done Annie!”(han kallar mig för det). Sigge rundar av med: ”Unna dig något gott nu! Jag bjuder!”Allt detta hinner jag tänka när jag joggar runt Härlanda Tjärn. Måste helt uppenbart springa fortare nästa gång.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer