Ingen dålig förlorare

20 november, 2013

Att vakna upp till VAB kan vara förödande. Speciellt om man har bokat möte med Andersson, Pettersson, Lundström och jag. Men ibland kan det bli som en oväntad semester. Dagens outfit mysbyxa sitter perfekt. Mammi vilar medan Disney står på. Men så ska det spelas spel. Inte vinna, vara en dålig förlorare är cotym. Men vad då det spelar ingen roll det är bara på skoj. Skoj! Nä, skoj blir det först för Mammi vid lillans segerfika. Chokadkaka till vinnaren och en extra ostsmörgås till den eviga tvåan.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer