Inget stoppar en stavgångartant med virkad basker

12 november, 2013

Regn och storm, men inget hindrar en stavgångartant med virkad basker. Hörde två kruttanter fundera över om det går att använda stavar och paraply på samma gång där de stod i regnet. Den ena tyckte att nöden har ingen lag, den andra var rädd att segla iväg i vinden. Diskussionen avslutades med att hon som inte trodde på stavar och paraply, triumferande vecklade ut varsin vit regnponcho till sig och väninnan. Som två moln seglade de iväg. Respect. Kan de, kan jag.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer