Inre gnag och längtan till snö

21 juli, 2014

Det har gnagt mig ett tag. Den ena fantastiska högsommardagen löser av den andra. Facebook dränks av bilder på trettiogradiga termometrar och kvällsbad i solnedgång. Vi har det underbart! Men gnagandet blir liksom högre hela tiden tills jag fläker ur mig allt över familjens lördagsmiddag:”Alltså, vi ska inte dra upp till snötunneln i Torsby!?!”. Vad jag egentligen säger är Jag måste se lite snö nu. Vilka ska med?!?. Ingen av oss kände oss riktigt färdiga med längdskidorna när dom åkte in på förvaring i källaren och när jag tar fram dom känns det som att träffa en kär gammal vän. Så nu packar jag ner valla, handskar,pjäxor och en övertro på min åkning i väskan. I Torsby skidtunneln där det just nu är -3 grader började Karin, Sara och jag vår resa mot Tjejvasan. Det var där vår opedagogiska tränare förbjöd oss att åka i backen pga bristfällig kunskap och sa att vi inte skulle klara Vasan. Känner att jag måste göra detta igen för att få frid. På torsdag kommer jag med andra ord susa( läs panikploga) nedför tunnelns backe viskandes: Vi klarade det, vi klarade det!

v

1 kommentar

  1. mickech

    Dags att tjuvstarta med vinterträningen. Helt rätt. Jag nöjer mig med att åka rullskidor i +30 grader värme. 🙂

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer