Kanske inte en träningssko

12 september, 2014

Jag hade en dröm. Alltså jag drömde en grej i natt. Det var att Sara och Anna hade en skobutik och jag visade för dem vad jag skulle ha för skor till helgens evenemang. De lät mig förstå att det inte var något bra val. Inte så att de sa något, men jag förstod ändå. Kan inte påstå att jag vaknade med ett ryck, men väl med en beslutsamhet. Dags för shopping. ”Följ din dröm” säger de i alla klyschiga Disney-filmer och FB-citat. Okej’rå.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer