Jag är skadad.

5 november, 2013

I 38 hyffsat aktiva år har den här pålitliga kroppen hållit ihop utan några större idrottsskador. Fram tills nu. Går på Transformer på lunchen. Ett jobbigt pass där du bl.a. förväntas hänga snyggt i romerska ringar. Varför kan jag då åtminstone dra på mig cool skada mitt i ett upphopp eller kanske när jag dunkar 2 tunga rep i golvet? Nej… Min skada uppkommer när vi vilar. Jag tar ett pyttigt steg bakåt och pang. Inte i knäet, låret eller hälsenan utan mitt i HÖGER skinka!!!! Vad mer än fett finns i skinkan? Kan man sträcka fett? Haltande återkommer jag till jobbet. Många skyndar till.”Hon har sträckt röven” konstaterar min kollega torrt och river ner några grabbiga garv. Nu sitter jag här på vänster skinka och är rädd att jag ska behöva gips….

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer