Jag har sagt upp mig

10 augusti, 2019

Ja gång efter annan har jag denna sommar fått uttala meningen:
Jag har sagt upp mig.
Jag har även utvecklat varianter såsom:
Jo jag har ju slutat på mitt jobb.
Jag har bestämt mig för att tacka för mig.
Vet inte om du hört men jag har slutat på radion.
Så där håller jag på och för varje gång jag säger det känns det mer och mer på riktigt.
Därefter måste jag svara på varför.
Ibland vill jag tonårssvara därför. Människor vill ha sensationer såsom skandal och trakasserier och ser lite besvikna ut när min anledning bara är att jag känner mig klar med radio för den här gången. Vissa lägger huvudet på sned och säger:Men det är väl en vääääääldigt speciell arbetsplats va?!?
Andra nästan viskar att dom hört att på min numera fd arbetsplats jobbar många komplicerade personer. Källan till denna info har dom svårt att ange. Sedan har du klicken som också slutat på sina respektive arbetsplatser och nu mailledes vill bilda någon form av gäng med ytterst oklart uppdrag.
Ja det är en speciell arbetsplats på ett bra sätt men förmodligen inte mer speciell än någon annan, nej ingen är jobbig att arbeta med och att bilda diffust gäng ligger inte i planeringen just nu.
Vad ska du jobba med nu då mailas, rings och frågas det om med uppspärrade blickar. Här vill man ha kött! Ett toppjobb på UD kanske..,,,
Eventuellt kommer jag elitsatsa på längdåkning, bli svinbra på broderi, skriva en bok ingen läser, sälja lertomtar på julmarknad eller satsa på musiken(sa inte alla fräna killar på gymnasiet att ”jag ska satsa helt på musiken nu”.) I dag jobbar dom tex på Telenor.
För egen del får vi se vad det blir. Allt ska bli bra och som alltid -hur svårt kan det vara?!?

v

5 Kommentarer

 1. Karin

  Glädjer mig åt våra livs bästa höst ☕️

 2. Agneta Spolander

  Kaffemaskinen är välfylld i lägenheten!!☕️

 3. Agneta spolander

  Kaffemaskinen är välfylld!!☕️

 4. Annica

  Snyggt. Glöm inte din inredningsådra med ???????? modigt tycker jag att tacka för dig. Inspirerande

  • Anna Spolander

   Skönt att ha en talang att falla tillbaka på????. Tack!

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer