Jag och Ola Skinnarmo

30 oktober, 2013

Vi är båda från Göteborg. Vi är oerhört äventyrliga. Vi förbereder oss noga och tränar hårt. I mörka vatten lägger vi ut, strävar mot okända faror, trotsar mörker, kyla och svarta vatten. Hans båt heter Explorer of Sweden och gick mot Grönland. Min heter Understen och gick mot Rörtången (en liten, liten hamn i närheten av Kode). Han kom hem tomhänt. Jag kom hem med en make som hade jobbat över och tappat bilnycklarna, ett barn och en massa matkassar. Ola Skinnarmo, du kan ringa mig när som helst om du vill veta hur man lyckas med en expedition.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer