je t'aime utfall

14 oktober, 2013

-Det är svårt att älska utfall, skriker Bodypump instruktören. No shit, säger jag tyst för mig själv på tuff engelska. För jag är tuff. Nordic Wellness vann och jag kämpar på bra. Som ny i gruppen kommer instruktören fram efter klassen och berömmer mig för att jag hängde med så bra. Guldstjärna. Så hur svårt kan det vara att älska utfall? Nja, svårt! När jag lämnar gymet är jag slutkörd. Smäller av en trött bild. På vägen hem kommer leendet. Nä, om man skulle unna sig en rostmacka med marmelad!
je t’aime utfall!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer