Jobb-och joggångest

31 juli, 2014

Det är många I-landsproblem som slår till med full kraft nu när den oändligt långa semestern går mot sitt slut. Inte nog med att jobbet så här från solstolen känns fjärran och supersvårt. Alla viktiga vuxensaker som jag skulle gjort en regnig dag har, pga av dundervädret, inte blivit gjorda. Källaren är därmed fortfarande en krigszon, garderoben innehåller allt från bilbanor till jeans jag inte kommit i på tio år och nej jag har inte löptränat nästan något alls. Fyyyy vilken ångest! Det är inte långt kvar till Lidingö och som det känns nu lär jag inte ens orka uppför första backen. Tänk om jag kommer sist! Intalar mig själv att imorgon, jädrar vad jag ska springa men istället cyklar jag ner till Sats och kör ett Bodypumppass. Kanske har jag tidigare i livet när löpträning var min enda träningsform förbrukat alla steg jag tilldelades när jag föddes. Alltså ni hör ju mina bortförklaringar. Näeh! Hoppas innerligt att motivationen brottar ner mig inom kort. Jag som planerat att dricka gröna smoothies till frukost under semestern också kom jag på nu. Det hände liksom aldrig. En vecka kvar i frihet sedan måste jag kamma håret, vara kvicktänkt och sminka mig. Passa tider och planera hämt- och lämningar. MEN att vardagen kommer innebär också skrattiga luncher en gång i veckan med Karin och Sara!!! Wihoooo! Tror jag springer hela vägen dit.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer