Join the Hero

4 februari, 2016

För första gången någonsin fanns det inte en enda hårsnodd på hela nedervåningen. Eller jo, det fanns två. Ett med My Little Pony på, med en tillhörande regnbågsfärgad lösfläta och så en snodd med Violetta. Violetta är en söt tjej som sjunger och dansar och alla småtjejer är galna i henne. Det är därför inte svårt att räkna ut att snodden med Violetta är hårdvaluta. Tar man den gäller det att inte åka fast. Lite som när man på högstadiet snodde syrrans Join the Hero tröja från GULBLA och sprayade ner den med hennes Paris parfym. 
Det fick bli Violetta snodden, och så gick jag ut i förrådet för att kolla min konditionsstatus efter en långvarig virusattack. Behövde inte trampa särskilt länge på spinningcykel för att förstå hur det känns att vara kedjerökare med halsont. Nää, jag var inte riktigt där ännu. 
Sökes: fungerande lungor och flås. 
Spinningcykel byttes därför ut mot armhävningar på vardagsrumsgolvet. Det var ingen rolig historia! Armhävningarna liksom hängde sig i en planka och rätt som det var låg jag raklång på parketten. Jag som alltid haft svårt att sova fick plötsligt ett oerhört sug att somna där platt på golvet. När en bestämd flickröst hördes.
– Pappa, mamma har tagit mitt Violetta hårband! 
Med en enda ekande fras i huvudet, en kär tröjtext för att vara exakt, lyfte jag upp min halvmosiga kropp från parketten. Join the Hero shape up your body. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer