Kanske ett i-landsproblem

Jag hatar att gå upp på morgonen. Min enda ljusglimt 06.30 är att en varm dusch hägrar några hasande steg från sängen.
Nu har det hänt flera gånger – senast efter ett löppass – att Någon (läs: mina barn) har duschat, stängt av kranen och omedvetet riktat duschmunstycket rätt i fejan på nästkommande. Lurigt.
Jag ska försöka beskriva händelseförloppet: Trött Moder öppnar duschdörren, sträcker in handen, sätter på kranen och får Kall Stark Vattenstråle rätt i nyllet, utstöter Björnvrål, försöker ducka varvid strålen skjuter över huvudet och ut över resten av badrummet.
Gråtvrålande mor kastar sig då in – ofta med kläder på – och stänger av kranen och ägnar sedan alldeles för lång tid åt att torka badrum. Långt ifrån spa-känsla. Jag vet att det är ett i-landsproblem men ibland måste man dela med sig.
Spara

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer