Kärlek till döda ting

23 februari, 2014

Nästan exakt när jag tonårssläppte ner skidväskan i hallen började OS avslutningscermoni. Nu är det klart för Ryssland. För oss har det precis börjat. Tacka gudarna för Tjejklassikern och för att Tjejvasan inte var sista grenen! Vi kan inte runda av med ett bakhalt snöslaskinferno! När jag med stor separationsångest, kärleksfullt bär ner skidorna, mina tappra trotjänare i källaren och försiktigt lutar dom mot väggen blir jag lite rörd. Kanske hade skidorna hoppats på att få en snabb ägare. Nu blev det inte riktigt så men kul har vi haft och ibland har det ju gått fort, för fort. Dom har fått skena planlöst i terrängen med mig och se granar på riktigt nära håll. Så hade det inte varit hos ett proffs. Kanske har skidorna tack vare mig lärt sig en del nya ord också som inte riktigt gör sig i tryck. Så är det att leva som skida med en amatör. Vissa dagar är det slask och svordomar och andra perfekta spår och gapskratt. Det blir aldrig tråkigt och kommer det snö drar vi ut igen. Vi är nog inte riktigt redo att skiljas ännu.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer