Kärlek till tjärn

13 november, 2013

Har älgat runt uppe vid Härlanda Tjärn. Trollsk månsken och dödstyst. Ja dödstyst om man tänker bort skällande hundar med blinkhalsband, flåsande reflexvästar och det där stökiga cykelgänget med pannlampor som jag alltid möter. Härlanda Tjärn ligger där svart och John Bauersk. Jag försöker ta finstämda kort men de blir inte rättvisa. Tjärnen skulle bli sur och säga att hon såg tjock ut på bilderna om
hon fick se dom. Till slut knäppte jag en gruppbild på oss. Jag och Härlanda Tjärn hösten
2013(det är jag med prickig krage).

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer