Klar för start 

31 oktober, 2015

Om ett par timmar går starten. Vi har inte haft på oss en nummerlapp sedan den STORA dagen i Mariefreds kungliga triathlon. Jag vaknade klockan 6. Är förkyld, har lite ont i ryggen och i halsen. Har en tuff arbetsvecka med för lite sömn bakom mig. Dessutom tycker jag att det drar på baksida högerlår. Med andra ord är det EXAKT samma visa som inför alla lopp. Känns tryggt. Nu kör vi!!!

v

1 kommentar

  1. Gunnar Spolander

    Låter inte bra att springa med förkylning i kroppen. Varför inte fotboll på TV i stället

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer