Klara för start

15 september, 2018

Man känner det. Suget i magen. Odefinierbar smärta på konstiga ställen. Ängsliga mess med elitlöparfrågor såsom
Vad har vi på oss?
Ska ni ha smink?
Ska vi köra sidofläta som vanligt?
Hur långt är loppet?
Så där har vi hållit på under hela veckan. En riktigt fåfäng person i gruppen (läs jag) har tom varit hos frisören för vi (läs jag igen) springer ju som bekant aldrig ett lopp med grå utväxt.
Ja du hör. Det var ett tag sedan vi sprang ett lopp. Det senaste året kommer inte gå till historien som gruppens bästa. Ibland liksom hårdtestar livet vad man står pall både fysiskt och psykiskt. Därför känns morgondagens lopp viktigt. Vi är revanschsugna. ”Nu jävlar!!” messar vi samtidigt som vi enas om att vi inte ska hetsspringa.

Urban Run inne i centrala delarna av Göteborg blir det. En ytterst snäll tillställning och ett lopp där man”får uppleva Göteborg”. För något år sedan hade vi inte ens övervägt det här loppet men nu känns det som vi är som gjorda för det.
När Göteborgsvarvet sedan hör av sig och frågar om vi vill göra en takeover(ungdomsord för att ta över ansvaret) på deras Instastories går lyckopulsen upp till max. En takeover när man är över 40 är inte dåligt ;).
Vi är tillbaka, vi tog oss igenom så mycket och imorgon ska vi föreviga varje steg så mycket vi bara orkar. Lipgloss och voltaren-det pissiga året 1-0.
Så följ oss på Göteborgsvarvets Instagram eller än bättre, häng med och spring!
Vi är trion med sidofläta, lite mascara och glöd i blick. Nu kör vi!!!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer