Ko på isen

27 november, 2013

Sonens klass ska åka skridskor och klämkäcka mamman åker med och hjälper fröken att snöra sprattlande skridskofötter. I ishallen doftar det som i snötunneln i Torsby och jag blir lite varm i hjärtat. Längtar tillbaka till konstsnön och betongväggarna. Mitt i nostalgiruset saknar jag nästan vår instruktör Bob som tyckte vi var för dåliga för att åka i den lilla backen inne i tunneln samtidigt som han kraftigt ifrågasatte vår balans. Men, men som den härliga modern man ändå vill framstå som älgar jag ut på isen med skor för att skoj-jaga barnen. Med facit i hand: Jag kunde dött.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer