Konstnärer på lunch

21 december, 2013

Mitt i julstressen tog vi en högtidlig paus. Konstnärslunch på Hotell Eggers. I vårt eget universum är all hets borta. Där bor mest skratt, sjuk humor och skidsnack. Som av en ren händelse hamnade vi precis vid gottebordet som mest var till för de som betalat det dubbla julbordspriset. Men dom hade aldrig klarat att äta all den knäcken så vi ställde upp och jobbade undan lite. För sådana är vi….hjälpsamma i juletid. Nu är det dags att koppla på autopiloten, ta ett djupt andetag och kasta sig ut i infernot. Lycka till alla!Ps.Min telefon känner inte alls av Saras spännande rovdjursblick.ds.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer