Kontakt med mitt inre

9 december, 2013

Jag har fött tre barn med kejsarsnitt. Inga fler detaljer, men jag och mina magmuskler har inte riktigt haft bra kontakt de senaste åren, om man säger så. Förrän idag, tack Bengt-Åke. Som vi har stakat! Uppför och nerför, på platten och utför. Jag förlåter dig för att du log lite för brett när jag kom stakandes och sa att ”vissa människor skrattar man åt bara man ser. De är födda för komik.”

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer